Kennel Lab Dams opdræt af labrador til jagt og sport

Velkommen til Kennel Lab Dams hjemmeside


Jeg hedder Jane Dam og er indehaver af kennel Lab Dams. Jeg er født og opvokset i Holbæk og er mor til 3 dejlige drenge; Teis, Thomas og Tore.

 

I dag bor jeg i Løserup på Tuse Næs ved Holbæk, hvor jeg bruger en stor del af min fritid på træning af hundene, apportør på godsjagter og deltagelse på markprøver i Dansk Retriever Klub og Retrievernes Jagthundeklub.


Min hverdag og interessen for hunde, deler jeg med min dejlige forlovede Klaus, der har engelsk- og irsk setter.


I september 2015 var jeg på kursus i Dansk Kennel Klub og gennemførte opdrætteruddannelsen. Efterfølgende ansøgte jeg Dansk Kennel Klub om kennelmærke og det fik jeg i januar 2016.


Jeg arbejder på EUC Nordvestsjælland i Praktikcentret, hvor jeg har været ansat i 23 år.


Min første hund var en rottweiler (Nidhøgs Ulfgar), som jeg og min daværende kæreste købte i 1986. 1½ år efter fik jeg Nidhøgs Mjølner. Jeg har haft rottweiler i 17 år, heriblandt også Bruun Echo, Nellemans Lotus og Nellemans Aske.


Jeg var meget aktiv i Rottweilerklubben Holbæk, både med hensyn til træning og i bestyrelsen.

 

I 1996 faldt valget på en anden race, labradoren. Den har jeg holdt mig til lige siden, dog med en lille afstikker til Jack Russell Terrier.

 

Jeg har været formand for hundeudvalget i Tuse Næs Jagtforening fra 2002 til 2013 og har haft mange fornøjelige timer der.


Jane og Klaus september 2019
Skagen juli 2014
Skagen juli 2014
WT Sorø 3/5-2014
Skagen juli 2014
Udsigt fra matriklen