L-kuldet - født 27. februar 2024


Lab Dams Debbi DK04942/2017 fødte den 27. februar 2024 6 hvalpe.

Allerede samme aften døde en hanhvalp og efter 18 dage måtte jeg aflive en tævehvalp hos dyrlægen, da den var for meget svømmerhvalp og havde store vejrtrækningsproblemer.

Endnu en hanhvalp måtte hjælpes godt på vej med mælkeerstatning de første 3 uger. Han kunne ikke selv sutte hos Debbi og fik mælkeerstatning via injektionssprøjte. Jeg havde egentlig opgivet ham flere gange, men han VILLE bare leve, så jeg fortsatte med at hjælpe ham. Efter 3 uger, kunne han pludselig godt selv die hos Debbi og da de begyndte at få fast føde, var han hurtigst til at spise og ja, han overlevede og har fået et godt liv på landet med sin bror Louie.


Dette kuld har været til osteopati hos KynoRehab i Kalundborg da de var 7 uger. Det har jeg ikke prøvet før, men det vil jeg da helt sikkert prøve igen med næste kuld. Hvalpe og mor Debbi blev 'rettet' op efter fødsel og hård medfart ved fødslen.


Den stolte fader til dette kuld er Whalley (Kid) DK00757/2019.

Kid er en fin hanhund på bare 28 kg. der er smart at se på når han arbejder. 

Kid blev 2. vinder ved UngHundeMesterskabet i RKJ i 2020 og har vinderplacering i vinderklassen i DRK.

Kid's sundhedsstatus er i top; HD: A, AD: 0, EIC: clear, CNM: clear, PRA: clear, SD2: clear, HNPK: clear, STARGARDT: clear


Se fiktiv stamtavle her.
Sådan ser Kid ud:

Debbi og Kid på en jagtdag i december 2023
27.02.2024